top of page

Yritystarina

Taste Imports on vuonna 2018 perustettu, espanjalaisiin laatuviineihin erikoistunut yritys, jossa asiat tehdään suurella sydämellä. Me haluamme tarjota kaikille parasta viiniä ja siksi maahantuomistamme viineistä jokainen tulee perheomisteisilta tiloilta, joissa laatu, luonnomukaisuus, vastuullisuus ja humaanisuus ovat toiminnan kulmakivet. Samojen arvojen pohjalle rakentuu myös Taste Importsin toiminta.

Arvot, vastuullisuus ja missio

Picture of wine importer and wine professional Netta Laurenne

1. Puhumme totta ja pidämme lupauksemme 

 

2. Haluamme kantaa kortemme kekoon, jotta tulevilla sukupolvilla ja luonnolla itsellään, on hyvät elämisen mahdollisuudet. Siksi korostamme laatua yli määrän ja maahantuomme sellaisten tuottajien viinejä, jotka ymmärtävät kestävän kehityksen tärkeyden ja viljelevät luonnonmukaisin/biodynaamisin menetelmin.

 

3. Pyrimme keskittämään toimitukset vain kertaan viikossa vähentääksemme kuljetuspäästöjä. Olemme valinneet logistiseksi kumppaniksemme hiilineutraalin Postin.

 

4. Kannamme huolta niin tuottajiemme kuin asiakkaidemme hyvinvoinnista. Olemme valinneet jokaisen tuottajamme henkilökohtaisesti viinitarhoille jalkautuen, tuottajan toimintaan perinpohjaisesti tutustuen. Tästä syystä seisomme jokaisen tuottajamme takana ja kutsumme heitä ystäviksi. 

 

5. Mielestämme kaikilla on oikeus hyvään viiniin. Siksi sloganimme on #parastaviiniä. Haluamme olla mukana luomassa kestävää, positiivista tapakulttuuria, jossa viini on elämänlaatua lisäävä, iloinen osa arkea. 

 

6. Haluamme edistää viinikulttuurin tervettä ja positiivista kehitystä Suomessa ja kannustamme alkoholinkulutuksessa kohtuullisuuteen. Jos sinulla on ongelmia alkoholin käytön kanssa ja haluat apua, otathan yhteyttä terveysasemalle, työterveyshuoltoon tai lähimmälle A-klinikalle.

Tiesitkö?

 

Taste Importsin valikoimissa on paljon Espanjan luoteisosan, Galician alueen viinejä. Yrityksen omistaja Netta Laurenne rakastui Galician viineihin käveltyään 1000 kilometrin pyhiinvaelluksen halki Ranskan ja Espanjan viinialueiden. Galicialaiset viinit omaavat ainutlaatuisen fenolisen ja aromaattisen profiilin ja edustavat hienostuneisuudessaan ja persoonallisuudessaan viinin tulevaisuutta. Galician viinit saattavat olla maailmalle vielä tuntemattomia, mutta me kruunaamme ne mieluusti viinimaailman kuninkaallisiksi.

bottom of page