top of page

Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisä-, juomapakkaus- ja alkoholiveron.

Sivulla näkyvät hinnat ovat Horeca-hintoja, ajantasaiset kuluttajahinnat tulee tarkastaa jälleenmyyjien, kuten Alkon ja viinikellari.comin sivuilta.

 

Tilaukset ja toimitukset

Horeca-ammattilainen, teethän tilauksesi sähköpostitse netta@tasteimports.fi.

Toimitamme vain täysiä pakkauslaatikoita.

 

Pääkaupunkiseutu:

Pyrimme keskittämään toimitukset vain kertaan viikossa vähentääksemme kuljetuspäästöjä. Kaikki maanantaina klo 11.00 mennessä saapuneet tilaukset ehtivät saman viikon toimituksiin.

 

Toimituspäivämme Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella on lähtökohtaisetsi keskiviikko. Jos toimituksia on runsaasti, saatamme joskus toimittaa myös torstaisin. Emme peri yli 500 euron (alv 24%) tilauksista toimitusmaksuja. Pienemmistä toimituksista veloitamme12 € toimitusmaksun ja saaritoimituksista veloitamme kaikissa tilauksissa 30€ per toimitus.

 

Mahdolliset yllä mainitusta aikataulusta poikkeavat toimitukset tulee sopia erikseen ja niistä veloitetaan pikatoimituslisä 60,00 € (alv 24 %). 

 

Muut paikkakunnat:

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tilaukset toimitetaan Postin avulla  heidän voimassaolevan hinnastonsa ja kuljetusaikataulunsa mukaisesti. Tuotteet luovutetaan postille aina keskiviikkoisin, joten maanantaisin klo 11.00 mennessä saapuneet tilaukset ehtivät keskiviikon luovutukseen. 

 

Miksi emme toimita itse muualle kuin pääkaupunkiseudulle?

Tähän syynä on se, ettei henkilöresurssimme tällä hetkellä mahdollista kuljetuksia pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Meitä on niin vähän. Oman tilauksensa nouto Taste Importsin toimistolta Helsingin Kalasatamasta on myös mahdollista etukäteen sovittuna ajankohtana.

 

Maksuehdot

Maksuaika 14 vrk netto.

 

Tuotepalautukset

Toimitetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, ellei asiasta ole erikseen kirjallisesti sovittu. Tilauksen osalta peruutuksen voi tehdä, jos tilausta ei ole ehditty vielä toimittaa. Jo kerätystä tilauksesta laskutetaan 30€ (alv 24%) muutosmaksu. Ennakkotilattavissa tuotteissa tilaus on aina sitova, ilman peruutus- ja palautusoikeutta. 

Reklamaatiot

Reklamaatiot virheellisistä tuotteista tulee tehdä kirjallisena. Ilmoituksessa tulee käydä ilmi viinin nimi ja vuosikerta sekä selvitys virheen laadusta. Virheellisten viinien korvauksesta ja mahdollisesta tuotteen tarkistuksesta tulee aina sopia Taste Importsin kanssa ennen tuotteen hävittämistä. Koska viinejä säilytetään välillä pitkiäkin aikoja asiakkaan omissa tiloissa, rajautuu Taste Importsin tuotevastuu vain virheisiin, joiden voidaan arvioida olleen tuotteessa jo sen toimitushetkellä. Käytännössä nämä ovat tuottajalla tapahtuneita virheitä, kuten korkkivika.

 

 

Me olemme pieni ja joustava yritys, joten kannattaa olla yhteydessä ja kysyä reippaasti, jos jokin mietityttää. Olemme laatineet nämä ehdot asioiden selkeyttämiseksi.

bottom of page