-Rakkaudesta viiniin-

 

Taste Imports on laatuviinien maahantuoja, joka on keskittynyt Espanjan luoteisosan, Galician alueen viineihin. 

Yrityksen omistaja Netta Laurenne rakastui Galician viineihin käveltyään 1000 kilometrin pyhiinvaelluksen halki Ranskan ja Espanjan viinialueiden. Galicialaiset viinit omaavat ainutlaatuisen fenolisen ja aromaattisen profiilin ja edustavat hienostuneisuudessaan viinin tulevaisuutta. Galician viinit ovat maailmalle vielä tuntemattomia, mutta Netta kruunaisi ne mieluusti viinimaailman kuninkaallisiksi.

Netta Laurenne on näyttelijä-laulaja, jonka kiinnostus viineihin syttyi jo nuoruudessa hänen vietettyään aikaa Burgundin maaseudulla asuen. Netta on opiskellut alaa monipuolisesti (sommelier/viinimestari, viinintuottaja, WSET Diploma) ja on toiminut myös Suomen Sommelierit ry:n hallituksessa. Hän auttaa kehittämään Galicialaista viinialaa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Jokainen tuottaja, jonka kanssa Taste Imports työskentelee, valmistaa viiniä luontoa ja kestävää kehitystä kunnioittaen. Näille tuottajille viini on rakkaus ja intohimo ja ne kuvastavat tekijöidensä sielua. Kaikki Taste Importsin edustamat viinitalot ovat pientuottajia. Netta tuntee jokaisen tuottajan ja viinintekijän henkilökohtaisesti ja uskoo heidän näkemyksiinsä viinistä.

Tuotevalikoimiin kuuluu Espanjan viinien lisäksi muutamia helmiä myös muualta Euroopasta, kuten Saksasta ja Italiasta. Samat arvot vallitsevat myös näiden tuotteiden valinnassa.

Netta Laurenne Galician viinitarhoilla.  

Netta toimii viiniluennoitsijana ja pitää viininmaisteluita niin yrityksille kuin yksityisillekin. Viime aikoina suosittuja ovat olleet etäyhteyksin toteutetut tastingit kaveriporukoille, joissa viineistä oppimisen ohella toteutetaan leikkimielisiä viiniaiheisia tehtäviä ja pelejä.

Kysy lisää: netta@tasteimports.fi

Follow us on Instagram @tasteimports