-Rakkaudesta viiniin-

 

Taste Imports on laatuviinien maahantuoja, joka on keskittynyt Espanjan luoteisosan, Galician alueen viineihin. 

Yrityksen omistaja Netta Laurenne rakastui Galician viineihin käveltyään 1000 kilometrin pyhiinvaelluksen halki Ranskan ja Espanjan viinialueiden. Galicialaiset viinit omaavat ainutlaatuisen fenolisen ja aromaattisen profiilin ja edustavat hienostuneisuudessaan viinin tulevaisuutta. Galician viinit ovat maailmalle vielä tuntemattomia, mutta Netta kruunaisi ne mieluusti viinimaailman kuninkaallisiksi.

Netta Laurenne on näyttelijä-laulaja, jonka kiinnostus viineihin syttyi jo nuoruudessa hänen vietettyään kesiä Burgundissa. Netta on opiskellut alaa monipuolisesti ja toimii myös Suomen Sommelierit ry:n hallituksessa. Hän auttaa kehittämään Galicialaista viinialaa yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa.

Jokainen tuottaja, jonka kanssa Taste Imports työskentelee, valmistaa viiniä luontoa ja kestävää kehitystä kunnioittaen. Näille tuottajille viini on rakkaus ja intohimo ja ne kuvastavat tekijöidensä sielua. Kaikki Taste Importsin edustamat viinitalot ovat pientuottajia. Netta tuntee jokaisen tuottajan ja viinintekijän henkilökohtaisesti ja uskoo heidän näkemyksiinsä viinistä.

Tuotevalikoimiin kuuluu Galician viinien lisäksi myös muutamia helmiä muualta maailmasta. Samat arvot vallitsevat myös näiden tuotteiden valinnassa.

Netta Laurenne Galician viinitarhoilla.  

Follow us on Instagram @tasteimports

 

Taste Imports 

Vanha talvitie 19 A

00530 Helsinki, Finland

©2018 by Taste Imports